Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7
 1. Subiectul cărții are legături strânse cu escatologia, mai ales cu discursul despre parusie. Este dovedit că așteptarea celei de a doua veniri a lui Cristos a exercitat o mare influență asupra eticii în Biserica primară. Referința la venirea Domnului constituia pentru primii creștini un imbold pentru o viață conformă cu exigențele evangheliei, având permanent privirea îndreptată către viața de apoi.

  Mai multe informații
 2. Battista Mondin s-a nascut la Vicenza (Italia) în anul 1926, si este preot xaverian. Este doctor în filozofie si în teologie al Universitatii Harvard (Statele Unite ale Americii), iar preocuparile sale de studiu au ca domenii de int...

  Mai multe informații
 3. Cosmologia (din limba greaca) este studiul istoriei si evolutiei universului, mai ales originilor si destinului sau, fiind strâns legata de fizica. De altfel, rolul ei în istoria stiintei a fost de prim rang pâna la progresul diferitelor stiinte ale naturii (chimie, fizica, fizica atomica, nucleara, cuantica etc.). Este studiata în astronomie, filozofie si religie.

  Mai multe informații
 4. Ontologia (din limba greaca: ontos, genitivul participiului trecut al verbului einai = "a fi", si logia = "învatatura despre..."), termen creat în secolul al XVII-lea de catre Rudolf Goclenius, este o disciplina filozofica, ramura fundamentala a metafizicii, al carei obiect de studiu este fiinta si existenta, si categoriile în care acestea se împart: lucruri, proprietati, procese, fapte.

  Mai multe informații
 5. Dumnezeu a fascinat omenirea înca din zorii civilizatiei; cautarea divinitatii a inspirat nasterea miturilor, de la care au plecat primele reprezentari intelectuale despre divinitate. Mitul nareaza o istorie sacra, sugestiva pentru cel care face parte din cultura care a creat respectivul mit si care adera necritic la aceasta.

  Mai multe informații
 6. Pr. Maximilian Pal s-a nascut la Nisiporesti (Nt), în anul 1962. A absolvit cursurile Institutului Teologic Franciscan din Roman în anul 1990, fiind hirotonit preot la 24 iunie 1990, la Nisiporesti. A obtinut titlul de doctor în dre...

  Mai multe informații
 7. Autorul acestui volum prezinta publicului larg un curs de istorie a dreptului canonic, din care se pot afla lucruri interesante despre fundamentul legislativ al Bisericii si despre evolutia dreptului canonic în istoria Bisericii.

  Mai multe informații
 8. Editura Sapientia ofera cititorilor un rod al acestei munci de cercetare prin aparitia volumului „Dinamica pastoririi Bisericii romano-catolice din Moldova de la înfiintarea Episcopiei de Iasi (1884) pâna în prezent. Vol. II. Episcopul Mihai Robu”. Perioada la care se refera acest volum, 1925-1944, priveste activitatea episcopului Mihai Robu. Mihai Robu (10 ianuarie 1884 - 29 septembrie 1944) este primul episcop „moldovan de bastina”, înmormântat în Catedrala Romano-Catolica „Adormirea Maicii Domnului” din Iasi. În acest volum, viata sa este studiata si analizata prin întreita activitate: pastorala-canonica, didactica-culturala, sociala-caritativa.

  Mai multe informații
 9. 40,00 RON

  Traducerea prezenta a Noului Testament a fost facuta dupa editia critica a Societatilor Biblice Unite, The Greek New Testament, Biblia Druck GmbH, Stuttgart 1983.Notele informative din subsolul paginii si aparatul critic au tinut cont de comentariile cele mai autorizate, contemporane, în continuitate cu traditia bogata a interpretarii patristice.

  Mai multe informații
 10. Comunitatea catolica a diecezei de Iași va trai în curând un moment special de har, ocazionat de lansarea oficială a Pentateuhului, traducerea primelor cinci carți din Biblie (Geneza, Exod, Levitic, Numeri, Deuteronom) în limba româna.

  Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7
Fabian David