Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Cateheză

Cateheză

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Aceasta carte, elaborata de surorile lauretane, se adreseaza copiilor si tinerilor care se pregatesc la primirea sfântului Mir. Întâlnire cu viitorul tau. De la Mir la maturitatea crestina, este un manual de pregatire catehetica pentru sfântul Mir, care îl continua pe cel de la prima sfânta Împartasanie. Carte are o tinuta grafica deose­bita, toate paginile fiind tiparite în culori.

  Mai multe informații
 2. „Citeşte cu copilul tău o pagină în fiecare seară”, îi sfătuiesc pediatrii americani pe părinţii ai căror copii au probleme în activitatea şcolară, suferă de agitaţie excesivă sau chiar de diferite boli mintale. Poveștile frumoase se dovedesc mult mai eficiente decât luni întregi de tratament pe bază de sedative sau stimulante.

  Mai multe informații
 3. "Intentia acestei scrieri este aceea de a încerca... sa ne furnizeze notiunile fundamentale, coordonatele indispensabile pentru a ne introduce în lumea lui Paul, apostolul neamurilor", ne spune autorul, care a conceput prezentul volum ca un manual introductiv în gândirea paulina, dar si în epoca în care a trait apostolul Paul. Autorul si-a împartit lucrarea în patru sectiuni, colorate cu galben, rosu, verde si albastru, care corespund prezentarii vietii, scrisorilor, gândirii pauline si oraselor pe care le-a vizitat.

  Mai multe informații
 4. Acest volum este tradus din limba italiana de sr. Bernadeta Ciobanu si raspunde problemei întâlnite îndeosebi în rândul adolescentilor si al tinerilor; aceea a construirii unei personalitati echilibrate, mature si sanatoase. Aceasta se realizeaza în primul rând prin autostima, care nu trebuie confundata cu o atitudine de superioritate.

  Mai multe informații
 5. Catehismul Bisericii Catolice Mai multe informații
 6. Secta „Martorii lui Iehova”, a apărut la anul 1884, fiind întemeiată de către Charles Russell, venind cu pretenţia de a fi singurul grup creştin adevărat din întreaga lume. Potrivit Anuarului Martorilor lui Iehova organizația numără la nivel mondial peste 7,9 milioane de membri, alte 20 de milioane luând parte anual la congresele organizației. În România numărul membrilor organizației în 2013 a fost de 40.394 de persoane. Ei susţin că Biserica învaţă erori şi că toţi cei ce nu fac parte din grupul lor vor fi nimiciţi de către Dumnezeu.

  Mai multe informații
 7. Pentru o mai bună cunoaștere și trăire a Anului jubiliar al Milostivirii, Consiliul Pontifical pentru Promovarea Noii Evanghelizări propune documentul intitulat „Celebrarea milostivirii”. Acesta prezintă modul în care poate fi contemplat misterul milostivirii lui Dumnezeu în cadrul diverselor celebrări, a diferitelor momente de rugăciune, precum și ritul deschiderii Porții Milostivirii. Mai multe informații
 8. Cartea este structurata în trei parti. În prima parte, autorul raspunde la întrebarea „Cine este si cu se ocupa diavolul”. Scrie autorul: „Numele celui mai de temut dusman al lui Dumnezeu si al omului este acela de diavol – «diabolos»”, adica acela care separa. În continuare, este prezentata învatatura biblica, cea a sfintilor parinti si a magisteriului Bisericii cu privire la diavol, dupa care se trece la prezentarea ocupatiilor diavolului, aducând diverse exemple ale actiunilor acestuia în istorie.

  Mai multe informații
 9. Special Price 12,50 RON

  Preț Vechi: 25,00 RON

  Cartea este un comentariu evanghelic si catehetic la pictura cu acelasi nume realizata de maestrul Alfredo Pettinari pe absida Bisericii parohiale „Sfântul Ioan Botezatorul” din Tavazzano-Lodi (Italia). Publicata mai întâi în Italia, Cina cea de taina a fost tradusa în limba româna de pr. Alois Bulai si de pr. Iosif Rachiteanu.

  Mai multe informații
 10. Prin Revelaţia sa, „Dumnezeu cel nevăzut, în belşugul iubirii sale, se adresează oamenilor ca unor prieteni şi intră în relaţie cu ei pentru a-i primi la împărtăşire cu el”, declară Constituţia dogmatică Dei Verbum, la numărul 2. Omul răspunde la această chemare prin credinţă. În credință putem distinge actul credinței (fides qua), prin care omul îi oferă lui Dumnezeu care se revelează asentimentul minții și voinței sale, și conținutul credinței (fides quae), adică depozitul adevărurilor revelate.

  Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5