Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Cateheză

Cateheză

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Educația religioasă a preadolescenților și a adolescenților, scrisă de prof. Agneza Ilinca. Cartea apare în colecția „Cateheză”, în formatul 14×20, are 178 pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țara la prețul de 15 lei.

  Mai multe informații
 2. Eu am totul. Cei 18 ani ai Chiarei Luce Mai multe informații
 3. Sfânta Scriptură este oglinda modului în care milostivirea se exprimă în concreteţea sa. Mai înainte de a fi o dimensiune afectivă, paginile Bibliei evidenţiază concreteţea milostivirii în dimensiunea sa tangibilă şi vizibilă. Deci pe bună dreptate Papa Francisc a scris în Misericordiae vultus că "milostivirea lui Dumnezeu nu este o idee abstractă, ci o realitate concretă cu care el revelează iubirea sa ca aceea a unui tată şi a unei mame care se înduioşează până în adâncul măruntaielor faţă de propriul copil" (nr. 6).

  Mai multe informații
 4.    Care este Fericirea durabilă ce ne poate schimba fundamental nu numai viaţa prezentului teluric, dar şi pe aceea a viitorului nădăjduit celest? Această carte nu propune răspunsuri, ci doar posibile perspective asupra adevărului, binelui, luminii, aşezându-le uneori, pentru înţeleaptă osebire, în oglinda neadevărului, nebinelui, oglindă de iarmaroc care schimonoseşte chipul dumnezeirii din om şi-l înrobeşte subtil la o libertate calpă, la un curaj lipsit de finalitate, la o bucurie fără orizont. Dialogurile propuse intuiesc faptul că fiecare dintre noi este chemat ca, în dialog cu viaţa proprie, să fie aşa cum spune titlul şi cum Monsenoiorul Vladimir Ghika a fost pe deplin: Fericit!

  Mai multe informații
 5. Cartea Ghidul dificultăților credinței catolice este rodul curajului autorului de a-și pune întrebări și de a le oferi răspunsuri. Bineînțeles, fiind întrebări care privesc credința, răspunsurile nu sunt exhaustive. Rostul acestora nu este nicidecum de a convinge, ci de a ne ajuta să ne deblocăm drumul de căutare, atunci când acesta este împiedicat de dubii și scepticism.

  Mai multe informații
 6.    Extras din volumul Îmi aleg...VOCAȚIA: ”Cui se adresează această carte?... Celor tineri, aflați în căutare? Celor care cred că au găsit, dar nu sunt siguri? Celor care îndrumă pe alții în căutarea lor? Spre deosebire de ceea ce am fi înclinați să credem, aflarea vocației nu este un eveniment izolat în timp, o alegere pe care o facem o dată pentru totdeauna – și gata! Desigur, există printre noi şi acei fericiţi care au parte de un moment privilegiat când îşi conştientizează cu intensitate maximă chemarea și şi-o asumă. Dar nu pentru toţi este aşa. Și apoi, îmbrăţişarea propriei vocaţii nu se reduce la acest moment de har, tot aşa cum o căsătorie nu se rezumă la clipa în care ai spus da. Vocația, cum zicea un duhovnic de-al nostru, ai să ţi-o cauţi toată viaţa... De aceea, această carte se adresează tuturor.”

  Mai multe informații
 7. Genoveva Antoci, profesoara la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Sabaoani, doreste sa scoata în evidenta un aspect din patrimoniul cultural al Papei, propunând în lucrarea sa metodico-stiintifica pentru obtinerea gradului didactic I „Întoarcerea Ad principium în Tripticul Roman al lui Ioan Paul al II-lea”, un comentariu la „Tripticul Roman” al Papei Ioan Paul al II-lea, incluzând si un studiu referitor la datoria catehezei de a gasi limbajul si metodele potrivite, capabile sa transmita cuvântul lui Dumnezeu într-un mod adaptat diferitelor situatii.

  Mai multe informații
 8. În inima fiecarui tânar, aflat în plina vara a vietii, se nasc zilnic o multime de întrebari, conditionate de ambientul în care traieste, în care îsi realizeaza formarea intelectuala, umana si spirituala. Pentru un raspuns corect si pentru o alegere cu adevarat constructiva este nevoie de persoane competente si cu viziune obiectiva, constiente de responsabilitatea pe care o au atunci când ofera raspunsuri de care depinde viitorul unui om, mai ales în ceea ce priveste aspectul religios.

  Mai multe informații
 9. Este o lucrare de bază la pregătirea viitorilor preoţi cateheţi, dar şi în folosul şi orientarea clerului şi credincioşilor în problemele desfăşurării vieţii religioase atât pe plan mondial cât şi pe plan naţional. (Episcop Florentin Crihălmeanu)

  Mai multe informații
 10. Martorii lui Iehova este numele unei organizatii religioase înfiintate la sfârsitul secolului al XIX-lea de Charles Taze Russell în Statele Unite ale Americii. În prezent, Organizatia numara la nivel mondial 6.691.790 de membri (conform raportului mondial al Martorilor lui Iehova pe anul 2007). În România numarul de membri ai organizatiei este de 38.544 de persoane.

  Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5