Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Cateheză

Cateheză

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7
 1. Autorul prezinta figura preotului cum este ea cu adevarat: coborâta din cer si din vesnicie, în lume si în timp, evidentiindu-i problematicile inevitabile care rasuna dinlauntrul lui si în raporturile lui cu oamenii.


  Este o carte care lipsea si care va putea face un mare bine preotilor, pentru a simti mai bine la ce înaltimi i-a ridicat Dumnezeu, si chiar si noua, laicilor, pentru a vedea în figura preotului mâna întinsa de Domnul pentru mântuirea noastra.

  Mai multe informații
 2. Promovarea vocatiilor la viata consacrata constituie una dintre principalele preo­cupari ale oricarei Biserici locale. De fapt, pentru a sublinia si constientiza poporul crestin cu privire la responsabilitatea pe care o are în acest sens, Biserica a stabilit ca duminica a IV-a de dupa Sfintele Pasti, numita Duminica Bunului Pastor, sa fie dedicata rugaciunii pentru chemarile la viata consacrata.

  Mai multe informații
 3. Initiativa conducerii Liceului Teologic „Fericitul Ieremia” din Onesti, de a organiza un Simpozion National cu tema Profesorul de Religie si rolul sau formativ în lumina preotiei comune, s-a dovedit inspirata si benefica. Numarul mare al persoanelor implicate si participante la acest simpozion: 35 de cadre didactice, 4 studenti si o eleva, care au prezentat 61 de lucrari, reprezentând 7 judete din România, vorbeste de la sine despre amploarea acestui eveniment onestean. Dorinta participantilor la simpozion de promovare a valorilor crestine dovedeste cât de inspirata a fost ideea de a organiza acest eveniment didactico-pedagogic.

  Mai multe informații
 4. Psaltirea este glasul lui Dumnezeu care devine rugăciune a oamenilor când se pun în prezenţa sa, ştiind că au nevoie de iubirea sa. În Anul Sfânt al Milostivirii era important să se ofere un instrument pastoral pentru a ajuta rugăciunea şi înţelegerea pelerinilor. A fost gândită o selecţie de psalmi în care tema milostivirii reiese în toată valenţa sa existenţială şi semnificaţia teologică.

  Mai multe informații
 5. La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Să ne bucurăm cu Isus : religie romano-catolică: caietul elevului pentru clasa pregătitoare, scrisă sub coordonarea pr. Petru-Sebastian Tamaș. Cartea apare în colecția „Cateheză”, în formatul 21×30, are 51 pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țara la prețul de 10 lei.

  Mai multe informații
 6. 25,00 RON
  Cartea se adresează acelora care caută, care își pun întrebări despre credinţă, care vor să aprofundeze anumite teme și se adresează chiar și acelora care nu caută sau care cred că nu au nevoie de un asemenea gen de lectură. Mai multe informații
 7. Cartea cuprinde trei parti – este deschisa de un „Profil” spiritual al parintelui Cola, se continua cu o „Antologie de scrieri” despre preotie, viata si unitate, toate privite din perspectiva spiritualitatii de comuniune, si se încheie cu o serie de „Marturii”, concentrate asupra personalitatii si spiritualitatii lui don Silvano, a carui viata a fost marcata de dorinta realizarii unui dialog universal. Un aspect ce trebuie semnalat îl reprezinta marturiile personale despre unitate si dialog ale unor personalitati ale Bisericii contemporane, cum ar fi mons. Piero Coda, pr. Pasquale Foresi sau Andrea Riccardi.

  Mai multe informații
 8. Pentru a transmite un mesaj unei persoane sau unei comunitati exista diferite modalitati. Scrisoarea poate fi un mijloc eficace de a transmite un mesaj. Cartea de fata este o colectie de scrisori adresate comunitatii din parohia „Sfântul Kolumban” din Bregenz. Însa problemele atinse în aceste scrisori sunt valabile si pentru noi astazi. Accentul este pus pe trairea autentica a credintei personale.

  Mai multe informații
 9. Cartea este împartita în sapte parti, în functie de marile teme dezvoltate: „Despre Sfânta Scriptura”, „Despre sfânta Fecioara Maria”, „Despre sfinti”, „Despre sacramente”, „Despre Isus Cristos”, „Despre credinta”, „Despre autoritatea bisericeasca si comunitate”.

  Mai multe informații
 10. Special Price 15,00 RON

  Preț Vechi: 30,00 RON

  Vorbind despre sfânta Liturghie, sfântul Ioan Maria Vianney spunea: „Toate faptele bune adunate la un loc nu pot echivala jertfa sfintei Liturghii, pentru ca sunt fapte ale oamenilor, pe când sfânta Liturghie este opera lui Dumnezeu. Martiriul este nimic în comparatie cu sfânta Liturghie, pentru ca este jertfa unui om pentru Dumnezeu, pe când sfânta Liturghie este jertfa trupului si sângelui lui Dumnezeu pentru om”.

  Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7