Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Creștinism în contemporaneitate

Creștinism în contemporaneitate

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Această carte apare într-un an jubiliar pentru „Familia vincenţiană”: 400 de ani de când sfântul Vincenţiu de Paul s-a „convertit” într-un mare apostol al carităţii. În acest an jubiliar, doamna Ana Doboş ne pune la dispoziţie cartea 1617-2017, 400 de ani de carismă vincenţiană, ca să putem descoperi şi să pătrundem şi mai mult în viaţa şi activitatea sfântului Vincenţiu. 

   

  Mai multe informații
 2.    Îmbatrânirea a fost dintotdeauna asociata cu angoasa, inutilitatea, izolarea la marginea societatii si resemnarea în fata venirii iminente a mortii. Prezenta carte vine sa propuna o alternativa la îmbatrânire – îmbatrânirea cu credinta.

  Mai multe informații
 3.    „Biserica peregrina este prin natura ei misionara (...) Ea a fost trimisa de Cristos sa vesteasca si sa împarta tuturor oamenilor si popoarelor iubirea lui Cristos”. Asa a definit Conciliul al II-lea din Vatican caracterul misionar al întregii Biserici în decretul despre activitatea misionara a Bisericii Ad gentes.

  Mai multe informații
 4. Jorge Mario Bergoglio se adresează bărbaţilor şi femeilor din întreaga lume atunci când face referinţă la întâlnirea cu Dumnezeu care, spune el: „este mereu o noutate şi ne îndeamnă să renunţăm la obişnuinţele noastre şi să ne îndreptăm către periferii şi frontiere, acolo unde se află umanitatea cea mai rănită şi unde tinerii, în spatele aparenţei lor de superficialitate şi conformism, nu se obosesc de a căuta un răspuns la propriile întrebări asupra sensului vieţii”. În aceste pagini, scrisorile, predicile, discursurile, mesajele adresate credincioşilor, preoţilor, educatorilor cu ocazia solemnităţilor religioase sau a conferinţelor naţionale şi internaţionale compun un mozaic capabil de a povesti cu mare forţă istoria şi gândirea papei Francisc care, în acest timp, prin gesturile şi cuvintele sale, încearcă să dea un chip nou Bisericii.

  Mai multe informații
 5.    O prim gând scos în evidenta de catre A. Holenstein este faptul ca „Omul care traieste fara Dumnezeu si-a irosit viata”. Din aceasta constatare, autorul concluzioneaza ca „Avem nevoie de un nou mod de a gândi”, adica sa nu exprimam întreaga noastra viata în categorii economice.

  Mai multe informații
 6.    Volumul apare ca un omagiu adus fericitului papă cu ocazia canonizării sale din duminica Divinei Milostiviri (a doua duminică după Paști), adică 27 aprilie 2014. Împreună cu el va fi canonizat și Angelo Giuseppe Roncalli (fericitul Papă Ioan al XXIII-lea – 1958-1963), o altă mare personalitate a secolului al XX-lea.

  Mai multe informații
 7. 40,00 RON

  Cu certitudine asemenea cărţi mută lumina de Duminică pe obrazul fiecărui cititor. Şi oamenii nordului latin se înalţă în forma pinului, în forma pinului stăruie verticala lor demnitate. Ion Iuga Aceste neînsemnate cioburi de oglindă le-am cules numai din cele ce ochii mei au văzut şi urechile mele au auzit şi la mintea mea s-au suit. Adică din fapte genuine, pe care, unde era cazul, am încercat, spre edificare, a le prezenta şi în context istoric sau geografic. Totodată sincer şi cu onestitate, dar desigur că nu fără participare emotivă, pentru că sunt parte din viaţa contemporanilor apropiaţi mie, parte din bibliografia mea, a naratorului, bucăţi din trăirile mele, cioburi şi din propria viaţă, de câteva ori făcută ţăndări, cât de propriile greşeli, cât de răutatea lumii. Aria observată este mai ales aceea a judeţului Sălaj, şi a judeţelor transilvane limitrofe, dar poziţia geografică a acestui teritoriu, încărcătura evenimentelor istorice, biografiile oamenilor de aici, intersectările de interese ale stăpânitorilor vremelnici, pot fi emblematice pentru întreg rotundul plaiului românesc. Romul Pop

  Mai multe informații
 8.    Cartea de faţă Am simțit inima lumii bătând; conversație cu Bernard Lecomte se deschide cu un cuvânt introductiv al intervievatorului cardinalului Etchegaray, în persoana lui Bernard Lacomte; aici ne sunt oferite atât principalele evenimente din viața cardinalului, cât și prilejul cu care cei doi „actori principali” ai cărții s-au întâlnit: Marele Jubileu ocazionat de începutul celui de-al treilea mileniu.

  Mai multe informații
 9. Cartea aceasta se adresează în primul rând celor ce vor să-şi asume o trăire creştină deplină, să trăiască în conformitate cu voia lui Dumnezeu şi învăţătura Bisericii şi vor să ştie pe ce poziţie să se situeze faţă de medicina alternativă. În al doilea rând, chiar şi cei care pretind că trăiesc total detaşaţi de „religie” trebuie să ştie că nu reuşesc asta apelând la medicina alternativă. În al treilea rând, mă adresez cadrelor medicale care doresc să se informeze asupra mecanismelor ascunse ale acestor metode

   

  Mai multe informații
 10.    În traducerea parintelui Iosif Agiurgioaei, cartea "Benedict al XVI-lea, un portret vazut de aproape", scrisa de ziaristul german Peter Seewald (coautor al cartilor-interviu "Sarea pamântului" si "Dumnezeu si lumea" aparute si la Editura "Sapientia") dezvaluie cititorului viata pasionanta si ascunsa a lui Joseph Ratzinger; astfel încât avem oglindita imaginea unui om care traieste pentru Biserica, pentru adevar si pentru Cristos.

  Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5