Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Creștinism în contemporaneitate

Creștinism în contemporaneitate

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 1. Fie că aştepţi anii adolescenţei cu bucurie şi nerăbdare, fie că te temi de ei, vei găsi în această carte ceva pentru tine. Devin adolescent e o colecţie de texte, scrise de elevi de liceu din toate colţurile Statelor Unite. Autorii deschid o fereastră către sufletul lor şi discută multe dintre subiectele care îi preocupă pe adolescenţii din ziua de azi:

  - cum să descoperi cine eşti,

  - cum să legi prietenii,

  - cum să nu intri în bucluc,

  - cum să nu te laşi înşelat de aparenţe,

  - cum să ai succes la şcoală...

  ... şi multe altele.

  Peste 300 de tineri îţi împărtăşesc experienţele lor, lucrurile pe care le-au învăţat, şi prezintă soluţii care pot fi de folos atât adolescenţilor cât şi preadolescenţilor.

  Mai multe informații
 2. La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Din adâncul inimii noastre, scrisă de Cardinalul Robert Sarah cu Benedict al XVI-lea – Joseph Ratzinger, sub îngrijirea lui Nicolas Diat, și tradusă în limba română de pr. dr. Mihai Patrașcu. Cartea apare în colecția „Creștinism în contemporaneitate”, în formatul 14×20, are 116 pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țara la prețul de 25 lei.

  Mai multe informații
 3.    Cartea reprezinta un amplu interviu realizat de ziaristul german Peter Seewald cu Cardinalul Joseph Ratzinger, pe când detinea functia de prefect al Congregatiei pentru Doctrina Credintei, citim într-o prezentare a cartii. Aparuta mai întâi în Germania, în anul 2000, aceasta lucrare vede acum lumina tiparului în limba româna la Editura Sapientia.

  Mai multe informații
 4. 20,00 RON

      Ediţia bilingvă a scrierilor Charlottei Sibi: Écrits/Scrieri, publicată recent la Editura Sapientia, sub coordonarea dlui Olivier Dumas, a fost posibilă datorită muncii benevole a traducătorilor: Iulia Raclaru, Cristina Poede, Nicoleta Marinescu, Anca Gavril, Irina Damaschin, pr. Anton Despinescu, Felicia și Olivier Dumas.

  Mai multe informații
 5. Volumul este alcătuit din trei meditaţii adresate formatorilor catolici în trei ani consecutivi, pe temele:

  1. Utopie şi creativitate ca formă a speranţei şi factor de progres;

  2. Isus, Înţelpciunea întrupată a lui Dumnezeu, ca sursă de bucurie şi realizare în viaţă;

  3. Finalitatea educaţiei – omul matur. Fiecare meditaţie este însoţită de un itinerar de aprofundare pentru lucrul individual sau în grup alcătuit dintr-un set de întrebări deschise, lecturi biblice şi din Magisteriu, propuneri de rugăciune.

  Mai multe informații
 6. Papa Francisc (Cardinal Jorge Mario Bergoglio SJ), fiu de imigranţi italieni, s-a născut în 1936 în Argentina. După ce urcă toate treptele ierarhiei bisericești, la vârsta de 77 de ani este ales la cârma Bisericii Catolice. În această calitate, face două gesturi semnificative: își ia numele de Francisc („pentru cei săraci”, după cum va explica mai apoi) și adoptă ad litteram mandatul cuprins în denumirea sa oficială de Suveran Pontif. Într-adevăr, „pontif” (de la cuvintele latinești pons + facere) înseamnă „făcător de punţi”...

  Mai multe informații
 7. La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Elevii cu subrealizare şcolară: perspective de abordare, scrisă de sr. Hanelore Roth și tradusă în limba română de pr. Emil Ioan Robu. Cartea apare în colecția „Creștinism în contemporaneitate”, în formatul 14×20, are 151 pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țara la prețul de 15 lei.

  Mai multe informații
 8. 6,00 RON

      Cartea „Esenta credintei”, tradusa din limba franceza de dna prof. Viorica Ungureanu, este o culegere de texte din diferite discursuri ale Sfântului Parinte Benedict al XVI-lea, ordonate alfabetic, în care Papa trateaza teme esentiale pentru trairea deplina a credintei crestine, de la „adoratia” care ne face liberi, pâna la „zelul” care este în serviciul credintei si al vietii.

  Mai multe informații
 9.  O carte îndrăzneață care, afirmând că nemurirea sufletului este pusă în lumina cu precădere de către moștenirea iudeo-creștină, merge împotriva curentului dezvoltărilor teologice contemporane. Un tratat spiritual clarificator care permite oricărei persoane să cunoască și să înțeleagă răspunsul original și de neînlocuit al creștinismului în fața angoasei omului modern. 

  Prefață, Postfață: Joseph Ratzinger

  Mai multe informații
 10.    Prin cartea Etatizarea educației. Pe calea către noul om gender, Gabriele Kuby dorește să ne pună în față, pentru a le cunoaște și pentru a reacționa, strategiile și scopurile urmărite de cea mai nouă ideologie, cunoscută sub numele de gender.

  Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6