Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Magisterium

Magisterium

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  1. Misericordiae vultus. Bula de convocare a Jubileului Extraordinar al Milostivirii Mai multe informații
  2. Nota cu indicatii pastorale pentru Anul Credintei Mai multe informații
  3. Nota doctrinara despre câteva aspecte ale evanghelizarii Mai multe informații
  4. La Editura „Sapientia” a apărut de curând Nota „Gestis verbisque” despre validitatea sacramentelor, scrisă de Dicasterul pentru Doctrina Credinței și tradusă în limba română de pr. dr. Mihai Pătrașcu. Cartea apare în colecția „Magisterium”, în formatul 14×20, are 32 pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țară la prețul de 10 lei.

    Mai multe informații
  5. Această Nouă Cartă a Lucrătorilor Sanitari, care vrea să fie un instrument eficace în faţa slăbirii certitudinilor etice şi a subiectivismului conştiinţelor, care, împreună cu pluralismul cultural, etic şi religios, duc cu uşurinţă la relativizarea valorilor şi apoi la riscul de a nu mai putea face referinţă la un ethos împărtăşit, mai ales în privinţa marilor întrebări existenţiale, referite la sensul naşterii, al vieţii şi al morţii.

     

    Mai multe informații
  6. Peregrinans in terra. Directoriul general pentu pastoratia turismului Mai multe informații
  7.    Enciclica Populorum progressio, tradusă de Petru Ciobanu, este un document ce a accentuat problema socială la nivel mondial. Astfel, în Introducere putem citi: „Dezvoltarea popoarelor, în special a acelora care se străduiesc să scape de foamete, de sărăcie, de bolile endemice, de ignoranţă, care caută o participare mai largă la roadele civilizaţiei, o valorizare mai activă a calităţilor lor umane, care se orientează decisiv spre deplina lor dezvoltare, este obiectul unei atente observaţii din partea Bisericii. După Conciliul ecumenic al II-lea din Vatican, o conştientizare reînnoită a exigenţelor mesajului evanghelic a determinat Biserica să se pună în slujba oamenilor pentru a-i ajuta să sesizeze toate dimensiunile acestei probleme grave şi pentru a-i convinge de urgenţa unei acţiuni solidare în această cotitură a istoriei umane”.

    Mai multe informații
  8. Porta fidei (Poarta credintei) Mai multe informații
  9.    Enciclica de față, tradusă de studentul teolog Petru Ciobanu, își propune să dea un impuls şi un suport pentru citirea şi studierea Sfintei Scripturi. Astfel, în prima parte a enciclicei, intitulată „Utilitatea multiformă a Sfintei Scripturi şi respectul permanent pe care i-l arată Biserica”, Scriptura este prezentată ca fiind redactată sub inspiraţie divină. Dumnezeu le-a dat oamenilor Scripturile. Exemplul Domnului nostru Isus Cristos şi al apostolilor o demonstrează. Într-adevăr, însuşi Isus, care şi-a câştigat autoritatea prin minuni, avea obiceiul să apeleze la Sfintele Scripturi pentru a da mărturie despre misiunea sa divină. Scriptura și predicarea, Scriptura în școlile antice și perioada scolastică fac subiectul altor câtorva subpuncte din prima parte.

    Mai multe informații
  10. La Editura "Sapientia" a fost publicată recent în colecția „Magisterium” traducerea în limba română a trei documente importante: Purcederea Duhului Sfânt/ Creştinismul şi religiile/ Declaraţia „Dominus Iesus”.
    Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7