Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Omiletică

Omiletică

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea A ieșit Semănătorul. Predici pentru zilele feriale. Anul II. Timpul de peste an, scrisă de pr. Claudiu Dumea (+). Cartea apare în colecția „Omiletica”, în formatul 14×20, are 484 pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țara la prețul de 30 lei.

  Mai multe informații
 2. Special Price 5,00 RON

  Preț Vechi: 7,00 RON

     Cartea provine din mediul eclezial german si doreste sa fie un ajutor liturgic pentru cei care vor sa o cinsteasca pe Maica Domnului în luna mai. Sunt adunate aici treizece si unul de modele de celebrare a Cuvântului lui Dumnezeu cu referire la momentele principale din Vechiul si Noul Legamânt în care se vorbeste despre rolul unic al Preasfintei Fecioare în istoria mântuirii neamului omenesc.

  Mai multe informații
 3.    Volumul de faţă, Predici la sărbătorile Maicii Domnului, se adresează în special păstorilor de suflete, pentru că ei au ca principală datorie vestirea cuvântului lui Dumnezeu – iar această lucrare a părintelui Claudiu poate servi ca punct de plecare în munca lor de pregătire. În acelaşi timp, poate fi de un real folos şi creştinilor care doresc să o cunoască mai bine şi să o cinstească pe Sfinta Fecioară Maria.

  Mai multe informații
 4. Cartea este structurată sub forma unor reflecții pornind de la lectura și fragmentul evanghelic al zilei. Fiecărei zile îi sunt dedicate una sau mai multe reflecții care au menirea să aprofundeze mesajul principal care ne este prezentat zilnic în Liturgia Cuvântului.

   

  Mai multe informații
 5. Cartea este structurată sub forma unor reflecții pornind de la lectura și fragmentul evanghelic al zilei. Fiecărei zile îi sunt dedicate una sau mai multe reflecții care au menirea să aprofundeze mesajul principal care ne este prezentat zilnic în Liturgia Cuvântului.

  Mai multe informații
 6. Cartea este structurată sub forma unor reflecții pornind de la lectura și fragmentul evanghelic al zilei. Fiecărei zile îi sunt dedicate una sau mai multe reflecții care au menirea să aprofundeze mesajul principal care ne este prezentat zilnic în Liturgia Cuvântului.
  Mai multe informații
 7.    Cele doua volume se adreseaza în special pastorilor de suflete, dar si fiecarui crestin care doreste sa înteleaga mai bine mesajul lecturilor biblice din duminicile si solemnitatile Domnului din Timpul de peste an, pentru a se apropia mai mult de exemplul lui Cristos, pentru a pune în practica cuvântul lui Dumnezeu, indiferent de carisma sau vocatia primita.

  Mai multe informații
 8.    Predicile din aceste doua volume volum, ca de altfel din întreaga serie, reflecta datoria fiecarui om de a se converti, de a-l vesti pe Cristos, de a împartasi vestea mântuirii, evanghelia, adusa de Cristos tuturor neamurilor. „Daca astazi toti catolicii s-ar converti, iar mâine ar vesti în gura mare evanghelia lui Cristos, poimâine, unitatea crestinilor ar fi o realitate: ar fi o singura turma si un singur Pastor” (Duminica a V-a, Anul C).

  Mai multe informații
 9.     A iesit semanatorul... este titlul unei serii de volume în care parintele Claudiu Dumea doreste sa publice predicile pe care le-a compus si tinut în diferite comunitati catolice, de-a lungul anilor sai de activitate pastorala. În volumul de fata sunt adunate predicile pentru Advent si Craciun. Pentru fiecare duminica, sarbatoare de porunca sau zile feriale pot fi gasite mai multe modele de predici. Editorul

  Mai multe informații
 10.    Cu siguranta, aparitia acestui nou volum de predici, sau mai bine spus, acest tezaur de întelepciune umana si crestina, va suscita interesul nu doar al sufletelor doritoare de progres spiritual, ci si al celor care iubesc frumosul, care cauta întelepciune, "... caci nu este alta si mai frumoasa si mai cu folos în toata viata omului zabava decât cetitul cartilor" (Miron Costin), iar cel ce va citi acest nou volum al parintelui Claudiu Dumea se va îmbogati cu siguranta si va creste spiritual.

  Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4