Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Poezie religioasă

Poezie religioasă

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 1. Carte de poezii. Cu plecare de la idea biblică, exprimată de psalmist: "Numărul zilelor anilor noştri ajunge la şaptezeci, iar pentru cei în putere, la optzeci, însă, în cea mai mare parte, nu sunt decât trudă şi chin, pentru că trec repede şi noi ne ducem" (Ps 90/89,10), precum şi dintr-o oarecare observare existenţială, s-au vărsat fluvii de cerneală în încercarea de a da nume experienţelor trăite la ceas de vârstă medie, ce poate oscila între 35-45 de ani. Există multe cărţi cu această tematică, unele dintre ele le-am citit şi m-au ajutat să întâmpin cu încredere vârsta medie, dar sursa inspiraţiei cărţii ce v-o prezint: 40 de ani, timp de iubire şi har. Cugetări religioase rimate, reprezintă propria trăire. Deşi de mic copil simţeam muza versurilor, nu i-am dat importanţă, însă chiar în anul în care am împlinit patruzeci de ani, explozia rimelor s-a revărsat în gândurile pe care vi le propun spre savurare.

  Mai multe informații
 2. 12,00 RON

  Poezia mea s-a născut din dorinţa de a fi mai aproape de Dumnezeu şi de oameni. Mai aproape de Dumnezeu, pentru că majoritatea poeziilor mele sunt de fapt rugăciuni înălţate lui; în zori de zi, în prag de seară şi, mai ales, în mijlocul nopţilor albe. Mai aproape de oameni, pentru că, prin ele şi mai ales în ele, vreau să vă regăsiţi

   

  Mai multe informații
 3.    Petru Ciobanu face parte din mica familie a poeţilor creştini catolici români care se impun printr-un înalt nivel estetic-religios. Poezia sa e scânteietoare, de aceea poate evoca bucuria.

  Mai multe informații
 4.    Cartea parintelui Eugen Budau este o culegere de poezii, scrise cu diferite ocazii si legate de activitatea pastorala.

  Mai multe informații
 5. La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Domnul este păstorul meu. Cântări ale iubirii, scrisă de pr. Petru Ciobanu. Cartea apare în colecția „Poezie religioasă”, în formatul 14×20, are 112 pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țara la prețul de 10 lei.

  Mai multe informații
 6.    Cartea cuprinde 60 de poezii împartite în opt parti, la care se mai adauga si un „Cuvânt înainte” scris de pr. Alois Bulai, profesor de exegeza la Institutul Teologic Romano-Catolic „Sf. Iosif” din Iasi.

  Mai multe informații
 7. 8,00 RON

     În poeziile Danielei Martisca transpare profunzimea trairii, autenticitatea sentimentului religios, dorinta de perfectiune în credinta si în viata, cautarea sincera a lui Dumnezeu. Autoarea împartaseste cu simplitate si profunzime aceste „gânduri de iubire”, cautând sa ne convinga pe toti ca adevarata viata crestina este cea care transmite optimism, bucurie si simplitate – roade ale unei inimi care s-a lasat cucerita de Iubire si transmite si altora cele contemplate.

  Mai multe informații
 8. Iubitorii de literatură spirituală pot avea fericita ocazie să se înfrupte dintr-odată din reflecții de cea mai autentică şi profundă teologie şi antropologie îmbrăcate în exprimări de curată şi înaltă calitate artistică.

  Mai multe informații
 9. Drumul actual al Bisericii Române Unite poate fi comparat cu o călătorie cu barca printre Scylla şi Charybdis. Glasuri de sirene caută să încânte şi să ducă la pieire şi marinarii şi barca. Salvarea stă în a ţine legat ca Ulysse de catargul tradiţiilor sfinte ale acestei Biserici. Desigur uniţii nu văd în Scylla şi Charybdis doi duşmani. Ei sunt fraţi în credinţă cu romanii-catolici, împărtăşind aceeaşi credinţă catolică. 

  Mai multe informații
 10.     Prezentul volum, care poate fi privit ca un omagiu adus acestui poet, cazut într-o nedreapta uitare, a aparut prin grija domnului profesor universitar emerit N. Barbu, cu sprijinul pr. dr. Anton Despinescu si a pr. dr. Stefan Lupu. Acesta este un prim volum care reuneste trei cicluri de poezii – Psalmii Vietii fara Moarte, Soaptele Îngerilor si Poemele nemuririi –, pastrate pâna în prezent în manuscris de N. Barbu. În Cuvântul explicativ, N. Barbu prezinta odiseea acestor manuscrise pe care autorul le-a lasat amicului sau din Bucuresti Alexandru Catichi, totodata ruda a lui N. Barbu. Manuscrisele au fost pastrate în asteptarea unor vremuri mai bune, care aveau în cele din urma sa rasara si peste pamântul românesc.

  Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2