Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Poezie religioasă

Poezie religioasă

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Iubitorii de literatură spirituală pot avea fericita ocazie să se înfrupte dintr-odată din reflecții de cea mai autentică şi profundă teologie şi antropologie îmbrăcate în exprimări de curată şi înaltă calitate artistică.

  Mai multe informații
 2. Drumul actual al Bisericii Române Unite poate fi comparat cu o călătorie cu barca printre Scylla şi Charybdis. Glasuri de sirene caută să încânte şi să ducă la pieire şi marinarii şi barca. Salvarea stă în a ţine legat ca Ulysse de catargul tradiţiilor sfinte ale acestei Biserici. Desigur uniţii nu văd în Scylla şi Charybdis doi duşmani. Ei sunt fraţi în credinţă cu romanii-catolici, împărtăşind aceeaşi credinţă catolică. 

  Mai multe informații
 3.     Prezentul volum, care poate fi privit ca un omagiu adus acestui poet, cazut într-o nedreapta uitare, a aparut prin grija domnului profesor universitar emerit N. Barbu, cu sprijinul pr. dr. Anton Despinescu si a pr. dr. Stefan Lupu. Acesta este un prim volum care reuneste trei cicluri de poezii – Psalmii Vietii fara Moarte, Soaptele Îngerilor si Poemele nemuririi –, pastrate pâna în prezent în manuscris de N. Barbu. În Cuvântul explicativ, N. Barbu prezinta odiseea acestor manuscrise pe care autorul le-a lasat amicului sau din Bucuresti Alexandru Catichi, totodata ruda a lui N. Barbu. Manuscrisele au fost pastrate în asteptarea unor vremuri mai bune, care aveau în cele din urma sa rasara si peste pamântul românesc.

  Mai multe informații
 4.    Acest al doilea volum se insereaza într-o fericita continuitate de stil cu primul, subintitulat Psalmii Vietii fara Moarte; Soaptele Îngerilor; Poemele nemuririi, aparut tot la Editura Sapientia. Cartea lui Iov si Satana sunt doua poeme ample scrise în 1950, respectiv 1956, când iarna comunista era deja instalata. Problema chinuitoare a raului si a suferintei a fost o bogata sursa de inspiratie pentru poetul bucurestean, care traia din plin ororile terorii staliniste dezlantuite în anii ’50 în România abia iesita din cea mai teribila conflagratie din istorie.

  Mai multe informații
 5. 10,00 RON

      Piatra de cristal este o carte care s-a cerut scrisa, în perioada studiilor facute în Italia de tânarul poet, în perioada de cautare, de întelegere a drumului asumat, a angajamentului de slujire „în via Domnului”. Profesia aleasa este una grea, responsabila.

  Mai multe informații
 6. 15,00 RON

  La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea: Poeme și psalmi, scrisă de Daniela Bulai Martișca. Cartea apare în colecția „Poezie religioasă”, în formatul 14×20, are 110 pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țară la prețul de 15 lei.

  Mai multe informații
 7. 10,00 RON

  La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea: Poemele pătimirii, scrisă de Iulian Ghiurca. Cartea apare în colecția „Poezie religioasă”, în formatul 14×20, are 59 pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țară la prețul de 10 lei.

  Mai multe informații
 8. 12,00 RON

      Cartea reproduce - pe lânga probele documentare care au condus la aceste concluzii - si cele doua imagini originale: Copilul Isus si Sfânta Fata care au stat la baza consacrarii Terezei în viata religioasa si care au fost solicitate în acest scop la Office Centrale de Lisieux.

  Mai multe informații
 9. Special Price 5,00 RON

  Preț Vechi: 10,00 RON

     Aceste 23 de poezii ale părintelui Florin Spătariu – adunate în volumul Poezii nerostite, apărut recent la Editura Sapientia – sunt în realitate veritabile meditaţii, care se înscriu foarte bine în convingerea Papei Ioan Paul al II-lea că Biserica are nevoie şi de artişti pentru a-şi putea răspândi mesajul ei. Poeziile autorului nu sunt înşiruiri de vorbe şi de gânduri prefabricate, ci sunt rodul unei profunde trăiri şi confruntări de viaţă – cu frumuseţea, tristeţea, minunile şi întrebările sale.

  Mai multe informații
 10. La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Spectacolul vieții în versuri, scrisă de pr. dr. Florin Spatariu. Cartea apare în colecția „Poezie religioasă”, în formatul 14×20, are 88 pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țară la prețul de 15 lei.

  Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3