Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Rugăciuni creştine

Rugăciuni creştine

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1.    Acest material prețios poate fi deosebit de util preoților și laicilor, comunităţilor de credincioşi care doresc să se reculeagă şi se adune pentru rugăciune, urmând invitaţia stăruitoare a sfântului Francisc de Assisi: „Fraţilor vă conjur sărutându-vă picioarele şi cu toată iubirea de care sunt capabil, să dăruiţi cât puteţi tot respectul şi toată adoraţia preasfântului trup şi sânge al Domnului nostru Isus Cristos, în care au fost împăcate şi reconciliate cu Dumnezeul atotputernic toate lucrurile care sunt în cer şi pe pământ”.

  Mai multe informații
 2.     În cartea Ave Crux, spes unica, pr. Anton Farcas a adunat, deja din timpul când era în seminarul din Iasi (1980-1986), 22 de modele pentru meditarea suferintelor si mortii lui Cristos pe cruce. Desi diferite ca provenienta, din fiecare model transpar trasaturile caracteristice ale spiri­tualitatii „Caii Sfintei Cruci”: solidaritatea lui Cristos cu na­tura omeneasca, pâna la moartea pe cruce; exemplari­tatea lui Cristos suferind, curajos, blând, rabdator, umil, persecu­tat, tradat, binevoitor, iertator; urmarea lui Cristos, care cere o par­ticipare concreta la sufe­rinta sa; purtarea propriei cruci dupa exem­plul lui Cristos; necesitatea crucii pentru a lua parte la gloria învie­rii; lauda patimirii rascumpara­toare, marturisirea pro­priilor pacate si invocarea milosti­virii divine pentru toti oamenii.

  Mai multe informații
 3.    Adresându-se în special credinciosilor din Biserica Romano-Catolica, în structurarea numarului imens de rugaciuni s-a urmarit o ordine practica, pastorala, dar si una teologica-spirituala. Astfel, rugaciunile au fost grupate în sapte sectiuni, în functie de cui îi este adresata rugaciunea sau de tema rugaciunii.

  Mai multe informații
 4. 3,00 RON

      Aceasta noua carte s-a nascut din vointa autorului de a împartasi si celorlalti gândurile sale personale, adaptate pentru omul de astazi, tocmai pentru a ne ajuta sa întelegem si sa acceptam vointa Tatalui. Prin meditarea drumului suferintei lui Cristos, trebuie sa ne dam seama de greselile si de pacatele noastre, pentru a ne abandona în mâinile Tatalui ceresc, care l-a trimis pe Fiul sau "nu pentru cei sanatosi, ci pentru cei bolnavi".

  Mai multe informații
 5.     Aceasta noua carte s-a nascut din vointa autorului de a împartasi si celorlalti gândurile sale personale, adaptate pentru omul de astazi, tocmai pentru a ne ajuta sa întelegem si sa acceptam vointa Tatalui. Prin meditarea drumului suferintei lui Cristos, trebuie sa ne dam seama de greselile si de pacatele noastre, pentru a ne abandona în mâinile Tatalui ceresc, care l-a trimis pe Fiul sau "nu pentru cei sanatosi, ci pentru cei bolnavi".

  Mai multe informații
 6.    Cartea de fata este un extras de texte si reflectii ale autorului, culese din diferite carti ale acestuia si grupate în sapte capitole. Aceste fragmente alese au fost selectate si culese de catre Bernadetta Cantenot, iar firul rosu care le asigura unitatea de continut este minunata idee (si totodata un profund adevar de credinta) ca Iubirea s-a întrupat pentru noi. S-a facut Om între oameni si a putut fi vazut, ascultat, a trait printre noi. Prin venirea lui Cristos printre noi, Dumnezeu devine unul de-al nostru, un prieten desavârsit aflat în cautarea fratilor sai pentru a le aduce gratuit pacea si binele.

  Mai multe informații
 7. Special Price 3,50 RON

  Preț Vechi: 5,00 RON

  La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Cele mai frumoase rugăciuni pentru copii. Imagini realizate de Fauke Weldin. Cartea apare în colecția „Rugăciuni creștine”, în formatul 10×15, are 32 pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țara la prețul de 5 lei. Mai multe informații
 8. La Editura „Sapientia” a apărut de curând cartea: Cum am iubit azi, Doamne? Rugăciunea de examinare a conştiinţei: înţelepciune ignaţiană pentru viaţa de fiecare zi, scrisă de Timothy M. Gallagher OMV și tradusă în limba română de Ioana Barcan. Cartea apare în colecția „Spiritualitate”, în formatul 14×20, are 222 pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țară la prețul de 20 lei. 

  Mai multe informații
 9. La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea: De vorbă cu Isus. Adoraţii euharistice, scrisă de pr. Irinel-Iosif Iosub. Cartea apare în colecția „Rugăciuni creștine”, în formatul 14×20, are 258 pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țară la prețul de 25 lei. 

  Mai multe informații
 10. Devotus. Carte de rugăciuni este răspunsul la o necesitate pastorală, exprimată de mai mulți preoți și credincioși. Având în vedere că în comunitățile catolice s-au dezvoltat foarte multe devoțiuni populare, care pregătesc sau continuă cu căldura lor religioasă celebrarea sfintei Liturghii, s-a cerut să se alcătuiască o carte de rugăciuni care să așeze în ordine, în funcție de ritmul săptămânal, lunar și anual, aceste rugăciuni devoționale.

  Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3