Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Rugăciunile Familiei Creștine

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
 1.    Într-o minunata prezentare grafica, noua carte de rugaciuni ofera cinstitorilor „sfântului minunilor” în bratele caruia s-a odihnit Pruncul Isus cele mai raspândite rugaciuni, pentru diverse situatii de viata, de necaz sau bucurie, pentru implorarea unui har sau pentru alegerea starii de viata, pentru familia proprie sau pentru o casatorie fericita. Si lista ar putea continua. Alaturi de aceste rugaciuni pot fi gasite imnul si invocatiile catre sfântul Anton, precum si novena catre aceasta „floare aleasa a vietii calugaresti”. Nu lipseste nici atât de iubita „trezena sau devotiunea pentru treisprezece marti”.

  Mai multe informații
 2.    La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Preasfânta Inimă a lui Isus, scrisă de AA.VV. Cartea apare în colecția „Rugăciunile familiei creştine”, formatul 14x20 cm, are 62 pagini și poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum și de la celelalte librării catolice din țară la prețul de 3 lei. 

  Mai multe informații
 3. 5,00 RON

     La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Sfânta Brigitta, scrisă de AA.VV. Cartea apare în colecția „Rugăciunile familiei creştine”, formatul 14x20 cm, are 32 pagini și poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum și de la celelalte librării catolice din țară la prețul de 3 lei. 

  Mai multe informații
 4. 5,00 RON

     La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Sfânta Rita, scrisă de AA.VV. Cartea apare în colecția „Rugăciunile familiei creştine”, formatul 14x20 cm, are 32 pagini și poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum și de la celelalte librării catolice din țară la prețul de 3 lei. 

  Mai multe informații
 5.    La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Rugăciuni de dimineaţă şi de seară, scrisă de AA.VV. Cartea apare în colecția „Rugăciunile familiei creștine”, formatul 14x20 cm, are 48 pagini și poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum și de la celelalte librării catolice din țară la prețul de 3 lei. 

  Mai multe informații
 6. 5,00 RON

     La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Sfântul Rozariu, scrisă de AA.VV. Cartea apare în colecția „Rugăciunile familiei creștine”, formatul 14x20 cm, are 80 pagini și poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum și de la celelalte librării catolice din țară la prețul de 3 lei. 

  Mai multe informații
 7.    La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Adorarea preasfântului Sacrament, scrisă de AA.VV. Cartea apare în colecția „Rugăciunile familiei creștine”, formatul 14x20 cm, are 48 pagini și poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum și de la celelalte librării catolice din țară la prețul de 3 lei. 

  Mai multe informații
 8.    La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Rugăciuni catre sfântul Padre Pio, scrisă de AA.VV. Cartea apare în colecția „Rugăciunile familiei creștine”, formatul 14x20 cm, are 36 pagini și poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum și de la celelalte librării catolice din țară la prețul de 3 lei. 

  Mai multe informații
 9.    La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Fericitul Anton Durcovici, scrisă de AA.VV. Cartea apare în colecția „Rugăciunile familiei creștine”, formatul 14x20 cm, are 60 pagini și poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum și de la celelalte librării catolice din țară la prețul de 3 lei. 

  Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă