Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Preotule, cine esti? Un mister printre noi!

Mai multe vizualizări

Preotule, cine esti? Un mister printre noi!

Enzo Boninsegna


Fii primul care evalueaza acest produs.

Autorul prezinta figura preotului cum este ea cu adevarat: coborâta din cer si din vesnicie, în lume si în timp, evidentiindu-i problematicile inevitabile care rasuna dinlauntrul lui si în raporturile lui cu oamenii.Este o carte care lipsea si care va putea face un mare bine preotilor, pentru a simti mai bine la ce înaltimi i-a ridicat Dumnezeu, si chiar si noua, laicilor, pentru a vedea în figura preotului mâna întinsa de Domnul pentru mântuirea noastra.

Detalii

La Editura Sapientia a aparut recent cartea Preotule, cine esti? Un mister printre noi!, scrisa de pr. Enzo Boninsegna si tradusa în limba româna de pr. dr. Mihai Patrascu. Publicata în Anul Sfintei Preotii, aceasta carte vorbeste despre preot si se adreseaza tuturor celor care vor sa cunoasca mai îndeaproape cine este preotul.
Am citit cu mare bucurie a inimii „Preotule, cine esti? Un mister printre noi!”, o carte scrisa într-un limbaj zvelt si modern, care se citeste dintr-o suflare.


Autorul prezinta figura preotului cum este ea cu adevarat: coborâta din cer si din vesnicie, în lume si în timp, evidentiindu-i problematicile inevitabile care rasuna dinlauntrul lui si în raporturile lui cu oamenii.


Este o carte care lipsea si care va putea face un mare bine preotilor, pentru a simti mai bine la ce înaltimi i-a ridicat Dumnezeu, si chiar si noua, laicilor, pentru a vedea în figura preotului mâna întinsa de Domnul pentru mântuirea noastra.


Si acea putina saracie pe care o mai vedem înca si mereu în preotii nostri sa ne faca nu atât sa-i judecam, cât, mai ales, sa-i întelegem în dificultatile lor, sa-i iubim si sa-i sprijinim cu prietenie si ajutor, sa-i corectam frateste atunci când e nevoie si sa ne rugam pentru ei, pentru ca Domnul sa-i umple cu toate harurile, sa-i mentina fideli si sa faca rodnica slujirea lor cu roade.


Este o carte care aduce dreptate figurii preotului, astazi calomniata, persecutata, ridiculizata si considerata de acum demodata, o figura care trebuie reciclata ca niste fleacuri din alte epoci, care nu mai are nimic de spus si de dat omului de astazi.


Este o carte care aduce dreptate, înainte de toate, Domnului, pentru ca ne prezinta ce comori ascunse a pus Isus în mâinile fiecarui preot pentru mântuirea noastra.
Este o carte pe care o recomand cu putere pentru lectura tuturor.

Paolo Rossi

Mai multe informatii

Autor Enzo Boninsegna
Titlu Preotule, cine esti? Un mister printre noi!
Editura Sapientia
Colecția Cateheză
An apariție 1 ian. 2010
Număr pagini 198
ISBN 978-973-8980-75-4

Recenzii client

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Preotule, cine esti? Un mister printre noi!

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.