Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea „Să mergem împreună!”: Papa Francisc la Iaşi, 1 iunie 2019. Fotografii. Volumul, coordonat de ÎPS Aurel Percă, oferă cititorului o retrospectivă a vizitei Sfântului Părinte Papa Francisc la Iași, 1 iunie 2019, pe baza fotografiilor realizate cu multă măiestrie de dl Adrian Cuba, fotograf oficial în timpul vizitei, și organizate grafic după proiectul dnei prof. Ligia-Magda Sficlea. Cartea apare în colecția „Istoria Bisericii”, în formatul 22×28, are 140 pagini color şi va putea fi procurată în curând de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țara.

  Mai multe informații
 2.    Cu aparitia volumelor al II-lea si al IV-lea se încheie traducerea si publicarea în limba româna a Liturgiei Orelor. Textul original latin dupa care s-a facut traducerea este OFFICIUM DIVINUM, EX DECRETO SACROSANCTI OECUMENICI CONCILII VATICANI II INSTAURATUM AUCTORITATE PAULI PP. VI PROMULGATUM, Liturgia Horarum iuxta ritum romanum, Editio typica altera, II. Tempus quadragesimae, Sacrum Triduum Paschale, Tempus paschale; IV. Tempus per Annum, Hebdomadae XVIII-XXXIV, Libreria Editrice Vaticana, 1986. Aceasta editie a fost completata cu adaosurile facute de Congregatia pentru Cultul Divin si Disciplina Sacramentelor, adaosuri publicate în diferitele numere ale revistei Notitiae, organul oficial al acestui dicasteriu.

  Mai multe informații
 3. Special Price 4,20 RON

  Preț Vechi: 6,00 RON

   Cartea are trei parti. Prima parte este constituita de o prefata scrisa de parintele Wilhelm Danca, cu tema "Biserica si Statul la monseniorul Anton Durcovici", în care se prezinta contextul în care episcopul Anton Durcovici a fost arestat de Securitatea din Bucuresti. Aici, episcopul martir a stat între 26 iunie 1949 si 10 septembrie 1951, adica doi ani, doua luni, doua saptamâni si doua zile, perioada în care a dat declaratiile incluse în aceasta carte.

  Mai multe informații
 4.    Teolog eminent, Bernard Sesboüé ne ofera o lucrare de referinta, indispensabila atât pentru necredinciosii care doresc sa fie în cunostinta de cauza cu credinta catolica, cât si pentru credinciosii care voiesc sa progreseze în întelegerea credintei lor pentru a o trai mai bine.

  Mai multe informații
 5. Special Price 5,00 RON

  Preț Vechi: 10,00 RON

  "Intentia acestei scrieri este aceea de a încerca... sa ne furnizeze notiunile fundamentale, coordonatele indispensabile pentru a ne introduce în lumea lui Paul, apostolul neamurilor", ne spune autorul, care a conceput prezentul volum ca un manual introductiv în gândirea paulina, dar si în epoca în care a trait apostolul Paul. Autorul si-a împartit lucrarea în patru sectiuni, colorate cu galben, rosu, verde si albastru, care corespund prezentarii vietii, scrisorilor, gândirii pauline si oraselor pe care le-a vizitat.

  Mai multe informații
 6. Special Price 16,00 RON

  Preț Vechi: 20,00 RON

     Volumul apare ca un omagiu adus fericitului papă cu ocazia canonizării sale din duminica Divinei Milostiviri (a doua duminică după Paști), adică 27 aprilie 2014. Împreună cu el va fi canonizat și Angelo Giuseppe Roncalli (fericitul Papă Ioan al XXIII-lea – 1958-1963), o altă mare personalitate a secolului al XX-lea.

  Mai multe informații
 7. Special Price 24,50 RON

  Preț Vechi: 35,00 RON

     Cartea de faţă Am simțit inima lumii bătând; conversație cu Bernard Lecomte se deschide cu un cuvânt introductiv al intervievatorului cardinalului Etchegaray, în persoana lui Bernard Lacomte; aici ne sunt oferite atât principalele evenimente din viața cardinalului, cât și prilejul cu care cei doi „actori principali” ai cărții s-au întâlnit: Marele Jubileu ocazionat de începutul celui de-al treilea mileniu.

  Mai multe informații
 8. Special Price 25,00 RON

  Preț Vechi: 50,00 RON

      Trebuie sa mentionam ca acest volum este un text-document, care vede pentru prima data lumina tiparului. Destinul autorului a fost tragic, dar din fericire, manuscrisul pretios al cursului de filozofie pe care l-a tinut între anii 1936-1940, la catedrala "Sfântul Iosif" din Bucuresti, pentru intelectualii bucuresteni interesati de cunoasterea filozofiei Doctorului Angelic - sfântul Toma de Aquino (1225-1274).

  Mai multe informații
 9. Special Price 14,00 RON

  Preț Vechi: 20,00 RON

     În traducerea parintelui Iosif Agiurgioaei, cartea "Benedict al XVI-lea, un portret vazut de aproape", scrisa de ziaristul german Peter Seewald (coautor al cartilor-interviu "Sarea pamântului" si "Dumnezeu si lumea" aparute si la Editura "Sapientia") dezvaluie cititorului viata pasionanta si ascunsa a lui Joseph Ratzinger; astfel încât avem oglindita imaginea unui om care traieste pentru Biserica, pentru adevar si pentru Cristos.

  Mai multe informații
 10.    Unul dintre motivele care m-au determinat sa scriu acest scurt studiu despre Bisericile Crestine Rasaritene a fost convingerea mea ca un factor major ce împie­dica reconcilierea între crestinii din Rasarit si din Apus este lipsa de cunoastere reci­proca. În particular, cunoasterea Rasaritului crestin de catre crestinii apuseni este, din pacate, insuficienta; de aceea, sper ca, prezentând o astfel de privire panoramica, sa-i pot ajuta pe confratii mei catolici si protestanti sa-i înteleaga mai bine pe fratii si surorile noastre din Rasarit.

  Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5