Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Special Price 30,00 RON

  Preț Vechi: 60,00 RON

      Calea catre oameni este titlul sub care pr. dr. Vladimir Peterca, profesor emerit de stiinte biblice, a voit sa adune numeroasele articole si studii pe care le-a publicat în reviste de specialitate sau de divulgare, precum si textul conferintelor pe care le-a tinut cu ocazia simpozioanelor la care a luat parte de-a lungul carierei sale academice. Cartea este prefatata de cunoscutul profesor Ioan Caprosu, de la Universitatea „Al.I. Cuza” din Iasi, care dupa ce prezinta pe scurt activitatea parintelui Vladimir Peterca, îl defineste ca un „teolog de rara eruditie biblica si de o impresionanta cuprindere intelectuala”.

  Mai multe informații
 2. Special Price 2,40 RON

  Preț Vechi: 4,00 RON

     Aceasta carte este utila familiilor si celor care doresc sa-si întemeieze o familie crestina si poate fi folosita ca un manual de pregatire pentru casatoria crestina. Aceasta brosura poate fi citita cu folos si de toti aceia care doresc o mai mare perfectiune în trairea lor crestina.

  Mai multe informații
 3. Special Price 17,50 RON

  Preț Vechi: 35,00 RON

     Textul propriu-zis al autorului Jean Nouzille începe cu o „Introducere”, în care este prezentata Biserica Catolica din România la începutul secolului al XXI-lea. În continuare, Jean Nouzille se refera la începuturile crestinismului pe teritoriul României. Analizeaza evolutia catolicismului în cadrul statului medieval Moldova. Trece în revista evenimentele mai importante din secolele XVIII-XX. La sfârsitul „Introducerii” se refera succint la situatia actuala a Bisericii Catolice din Moldova.

  Mai multe informații
 4. Special Price 3,50 RON

  Preț Vechi: 5,00 RON

  La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Cele mai frumoase rugăciuni pentru copii. Imagini realizate de Fauke Weldin. Cartea apare în colecția „Rugăciuni creștine”, în formatul 10×15, are 32 pagini şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țara la prețul de 5 lei. Mai multe informații
 5. Special Price 20,00 RON

  Preț Vechi: 25,00 RON

  Autorul Max Bolliger și-a structurat cartea în 12 părţi (plecând de la cele 12 luni ale anului calendaristic) și prezintă un număr de 51 de vieți de sfinţi, care au trăit în epoci şi perioade foarte diferite. Arcul de timp pe care îl ocupă este unul care, practic, coincide cu timpul Bisericii. Pentru ca aceste scurte istorioare să fie cât mai atractive şi uşor de parcurs, Max Bolliger a inclus în această lucrare numeroase imagini, lucrate cu măiestrie şi mult talent de Ute Thönissen.
  Mai multe informații
 6. Special Price 12,50 RON

  Preț Vechi: 25,00 RON

  Cartea este un comentariu evanghelic si catehetic la pictura cu acelasi nume realizata de maestrul Alfredo Pettinari pe absida Bisericii parohiale „Sfântul Ioan Botezatorul” din Tavazzano-Lodi (Italia). Publicata mai întâi în Italia, Cina cea de taina a fost tradusa în limba româna de pr. Alois Bulai si de pr. Iosif Rachiteanu.

  Mai multe informații
 7. Special Price 15,00 RON

  Preț Vechi: 25,00 RON

     Continuând seria meditaţiilor despre Crezul creştin, după ce a scris despre Persoanele Sfintei Treimi şi despre lumea nevăzută a îngerilor, părintele Claudiu Dumea aduce în discuţie natura şi semnificaţia Bisericii, „sacramentul lui Cristos”.

  Mai multe informații
 8. Special Price 16,00 RON

  Preț Vechi: 20,00 RON

  Prin Revelaţia sa, „Dumnezeu cel nevăzut, în belşugul iubirii sale, se adresează oamenilor ca unor prieteni şi intră în relaţie cu ei pentru a-i primi la împărtăşire cu el”, declară Constituţia dogmatică Dei Verbum, la numărul 2. Omul răspunde la această chemare prin credinţă. În credință putem distinge actul credinței (fides qua), prin care omul îi oferă lui Dumnezeu care se revelează asentimentul minții și voinței sale, și conținutul credinței (fides quae), adică depozitul adevărurilor revelate.

  Mai multe informații
 9. Special Price 4,00 RON

  Preț Vechi: 8,00 RON

     În paginile acestei lucrari, ne-am oprit asupra învataturii lui Paul al VI-lea, asupra luarilor sale de pozitie privind problemele si identitatea umana si crestina a familiei. Nu am urmat în mod cronologic gândirea lui Paul al VI-lea asupra familiei, ci am cautat sa facem o prezentare sistematica, sa surprindem în mod omogen si organic liniile fundamentale si particulare ale magisteriului sau asupra acestui subiect: „familia”.

  Mai multe informații
 10. Special Price 1,25 RON

  Preț Vechi: 2,50 RON

     Pentru a-i ajuta pe crestini sa constientizeze mai mult necesitatea caintei si obligativitatea Spovezii sacramentale, pr. Ladislav Simajchl din Cehia a scris cartea „Cum sa ne spovedim. Sacramentul Reconcilierii, însanatosirea crestina a trecutului”, tradusa de pr. Iosif Fickl si publicata la Editura Sapientia.

  Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5