Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Special Price 47,40 RON

  Preț Vechi: 79,00 RON

  Pentru a veni în ajutorul celor interesati de aceste fenomene extraordinare din viata Bisericii, Editura "Sapientia" publica un "Dictionar al miracolelor si al extraordinarului crestin", scris sub directia lui Patrick Sbalchiero, doctor în istorie, profesor la Scoala Catedrala de la Paris, si tradus în limba româna de doamna Mala Barbulescu.

  Mai multe informații
 2. Special Price 16,00 RON

  Preț Vechi: 20,00 RON

     Acest dicționar explică foarte pe scurt aproape toți termenii specifici exegezei biblice (de exemplu: ce este un mașal? Ce este retorica biblică? Ce este Redaktionsgeschichte? etc.), astfel încât oricine nu ar avea prea mare familiaritate cu aceste probleme ale științei exegetice să poată avea imediat informațiile de bază necesare înțelegerii Bibliei. Dicționarul este un instrument aproape indispensabil pentru cei care citesc Biblia în traducerea realizată de Biserica Catolică din România în 2013.

  Mai multe informații
 3. Special Price 32,00 RON

  Preț Vechi: 40,00 RON

  DOCAT este o traducere pentru popularizarea învățăturii sociale și comunitare a Bisericii Catolice, așa cum a fost ea dezvoltată în importante documente începând cu Leon al XIII-lea. În mod deosebit cei tineri ar trebui să se simtă chemați să citească marile documente ale Bisericii în textul original și să-și orienteze acțiunea lor după maximele adevărului, dreptății și iubirii.
  Mai multe informații
 4. Aceasta carte face parte din colectia „Dogmatica Catolica” publicata în limba germana de Cardinalul Leo Scheffczyk si Prof. Anton Ziegenaus în opt volume si devenita lucrare de referinta pentru teologia dogmatica catolica.

  Mai multe informații
 5. Special Price 18,00 RON

  Preț Vechi: 30,00 RON

  Studiul realizat de prof. Ziegenaus este structurat în patru capitole. În primul capitol, autorul face o încadrare existențială și teologică a escatologie. În capitolul al II-lea prezintă bazele escatologiei, plecând de la fundamentul biblic și ajungând la clarificările magisteriale din tradiția Bisericii. În capitolul al III-lea tratează escatologia individuală, adică problema morții, viața de după moarte, judecata individuală, cerul, purgatorul, comuniunea sfinților și iadul. Capitolul al IV-lea abordează escatologia universală, cu temele: parusia lui Isus Cristos, învierea morților, cerul nou și pământul nou, judecata de apoi și adorarea Celui Veșnic pentru toată veșnicia.
  Mai multe informații
 6. Special Price 21,00 RON

  Preț Vechi: 35,00 RON

  Publicarea în limba româna a Dogmaticii catolice a cardinalului Leo Scheffczyk si a profesorului Anton Ziegenaus este o contributie valoroasa la dezvoltarea literaturii teologice din România. Putem aminti, în continuare, câteva motive în sprijinul acestei afirmatii.

  Mai multe informații
 7.    Cartea reprezinta un amplu interviu realizat de ziaristul german Peter Seewald cu Cardinalul Joseph Ratzinger, pe când detinea functia de prefect al Congregatiei pentru Doctrina Credintei, citim într-o prezentare a cartii. Aparuta mai întâi în Germania, în anul 2000, aceasta lucrare vede acum lumina tiparului în limba româna la Editura Sapientia.

  Mai multe informații
 8. Special Price 12,00 RON

  Preț Vechi: 20,00 RON

      PS Petru Gherghel, succesorul episcopului Anton Durcovici la conducerea Diecezei de Iași, semnează prefața acestei biografii și o recomandă cu următoarele cuvinte: „Pe drept cuvânt, acest volum se prezintă ca o adevărată moștenire și un veritabil tezaur ce cuprinde în sine un testament de iubire pe care vrednicul preot, profesor, vicar general de București și episcop de Iași ni-l lasă pecetluit cu mărturia sa curajoasă și cu sângele său. Descoperim în noua lucrare o viață ca o continuă lecție de trăire creștină, de slujire generoasă și o chemare pe care a îndreptat-o spre cei la care a fost chemat”.

  Mai multe informații
 9. Special Price 24,50 RON

  Preț Vechi: 35,00 RON

      Studiul Evanghelia lui Luca: introducere și comentariu, publicat recent la Editura Sapientia, este scris cunoscutul exeget Léopold Sabourin SJ (1919-2001) și a fost tradus în limba română de Lucian Iulian Diac. Cartea se împarte în două părți: în prima parte, autorul realizează o amplă introducere la Evanghelia lui Luca, în care tratează despre conţinutul, caracteristicile literare, originea şi scopului ei. De asemenea, sunt ilustrate şi marile teme din opera lui lucană: mântuirea şi istoria, cristologia şi soteriologia, dar şi escatologia.

  Mai multe informații
 10. Special Price 12,00 RON

  Preț Vechi: 15,00 RON

      Recomandăm această biografie nu doar celor interesaţi de vieţile pline de învăţăminte ale celor care s-au dedicat în totalitate cauzei lui Dumnezeu, ci şi tuturor celor care doresc să găsească în fericitul Ieremia un veritabil model de urmat în viaţa de credinţă. Ieremia oferă, prin atitudinea sa, fizionomia foarte atrăgătoare a umilului frate capucin. De această virture are mare nevoie lumea modernă, sătulă de orice fel de complicaţie şi de confuzie şi, mai ales, înfierbântată de egoism.

  Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5