Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 1. Special Price 25,00 RON

  Preț Vechi: 50,00 RON

  „Iesi din tara ta, dintre rudele tale si din casa tatalui tau si mergi în tara pe care ti-o voi arata eu” (Gen 12,1).

  Mai multe informații
 2. Cardinalul Walter Kasper tratează în această carte despre milostivirea lui Dumnezeu. Dezamăgit că o astfel de temă, privind la experiențele teribile pe care le trăiește astăzi omenirea, este neglijată, uneori în mod reproșabil, autorul declară că milostivirea este mai necesară astăzi ca niciodată și consideră că empatia și compasiunea sunt punctul de pornire pentru construirea unei culturi a milostivirii.

  Mai multe informații
 3. Special Price 36,00 RON

  Preț Vechi: 45,00 RON

  La Editura „Sapientia” a apărut recent cartea Online cu Sfinţii, scrisă de Michel Remery și tradusă în limba română de Michail Iulian Echert şi Ciprian Fechetă. Cartea apare în colecția „Viețile sfinților”, în formatul 19×19, are 248 pagini color şi poate fi procurată de la Librăria Sapientia (www.librariasapientia.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din țara la prețul de 45 lei.

  Mai multe informații
 4. Special Price 9,00 RON

  Preț Vechi: 15,00 RON

      În studiul de fata, Michel Gourgues ne invita sa redescoperim actualitatea acestui „repertoriu de aur”, care sunt parabolele. Volumul se adreseaza nu numai celor pasionati de studiul Bibliei, ci si tuturor acelor persoane care doresc sa ia un prim contact cu universul biblic sau sa înteleaga mai bine mesajul Evangheliilor.

  Mai multe informații
 5. Special Price 7,00 RON

  Preț Vechi: 10,00 RON

     Patimirea lui Cristos nu reprezinta, cu toate acestea, un lucru simplu! Bineînteles, exista aspectul istoric, as spune, aproape aspectul evenimentului. Si nu trebuie sa-l neglijam. Patimirea, e adevarat, nu ne este cunoscuta decât prin intermediul celor patru Evanghelii. Textele lor concorda, cu toate acestea, în mare parte si nu ne putem îndoi de verosimilitatea condamnarii si a supliciului pe care Isus l-a suferit

  Mai multe informații
 6. Special Price 7,80 RON

  Preț Vechi: 13,00 RON

     Cartea lui Holzner, Paulus, aparuta la Editura „Herder” (Freiburg im Breisgau, Germania), a cunoscut pâna acum 25 de editii si a fost tradusa în 8 limbi. Traducerea în limba româna a fost realizata pentru prima data pe la mijlocul anilor ’60 de catre pr. Anton Bisoc, dar a circulat într-un cerc restrâns, din cauza conditiilor socio-politice de atunci. Acum suntem bucurosi sa punem la dispozitia cititorilor aceasta traducere realizata dupa editia din 1964, publicata de Editura „Herder” într-o forma prescurtata.

  Mai multe informații
 7. Special Price 12,50 RON

  Preț Vechi: 25,00 RON

     Asa cum o spune si în titlu, autorul a adunat câteva dialoguri semnificative la care a fost protagonist – fie ca intervievat, fie ca intervievator –, care au fost publicate de-a lungul anilor în diferite reviste culturale sau teologice. În functie de subiectul dezbatut, dialogurile sunt repartizate în trei categorii distincte.

  Mai multe informații
 8. Special Price 20,00 RON

  Preț Vechi: 25,00 RON

  Cartea se adresează acelora care caută, care își pun întrebări despre credinţă, care vor să aprofundeze anumite teme și se adresează chiar și acelora care nu caută sau care cred că nu au nevoie de un asemenea gen de lectură. Mai multe informații
 9. Cartea este împartita în sapte parti, în functie de marile teme dezvoltate: „Despre Sfânta Scriptura”, „Despre sfânta Fecioara Maria”, „Despre sfinti”, „Despre sacramente”, „Despre Isus Cristos”, „Despre credinta”, „Despre autoritatea bisericeasca si comunitate”.

  Mai multe informații
 10. Special Price 20,00 RON

  Preț Vechi: 25,00 RON

     Recomandam citirea acestei biografii a sfintei Clara care ni se prezinta ca un model demn de imitat în urmarea lui Cristos, care ne prezinta înca una dintre Ferestrele catre Infinit, iar „pentru cititorul român, sfânta Clara este ca o punte de legatura între Occident si Orient, o martora vie a evangheliei, din al carei tezaur se poate împartasi în trairea credintei orice om”.

  Mai multe informații

Tabel  Lista 

Setează direcție descendentă
Pagină:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6