Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Tu eşti preot în veci

Mai multe vizualizări

Tu eşti preot în veci

Claudiu Dumea


Fii primul care evalueaza acest produs.

   Aceasta carte a cunoscutului autor de spiritualitate, parintele Claudiu Dumea, reproduce un volum omonim de meditatii, aparut în forma dactilografiata în anii ’80 si care circula cu caracter intern în rândul seminaristilor si al preotilor.

Detalii

   Editura „Sapientia” anunta aparitia cartii Tu ești preot în veci, scrisa de pr. Claudiu Dumea. Cartea apare în colectia „Spiritualitate”, în formatul 14x20, are 284 pagini si poate fi procurata de la orice librarie catolica din tara la pretul de 20 lei.

   Aceasta carte a cunoscutului autor de spiritualitate, parintele Claudiu Dumea, reproduce un volum omonim de meditatii, aparut în forma dactilografiata în anii ’80 si care circula cu caracter intern în rândul seminaristilor si al preotilor. Astazi, când asistam la interpretari eronate cu privire la importanta preotiei în Biserica si în societate, se impunea o clarificare autentica, iar aparitia acestei carti vine sa aduca o lumina cu privire la maretia inefabila a sacramentului sfintei Preotii.

    Prin chemarea la Preotie pe care Domnul o adreseaza unor crestini, Dumnezeu vrea sa continue lucrarea de mântuire pe care Fiul sau a desavârsit-o pe lemnul crucii, iar aceasta continuare o face în maniera sacramentala. Preotul nu-si mai apartine siesi, ci Bisericii si nevoilor acesteia, fiind gata sa mearga pâna la marginile pamântului pentru a face cunoscut numele lui Cristos.

   Meditatiile din acest volum surprind prin actualitatea lor. Cei interesati vor putea întâlni fundamentele biblice ale sacramentului sfintei Preotii, dimensiunile starii preotesti, natura vocatiei la sfânta Preotie si semnele existentei acesteia în candidatul la acest sublim sacrament, dusmanii si încercarile preotului, raportarea preotului la societatea contemporana, precum si multe alte aspecte interesante si actuale cu privire la marele dar pe care Dumnezeu îl face oamenilor prin sacramentul sfintei Preotii.

   Aceasta carte se adreseaza tuturor celor care doresc sa aiba o imagine obiectiva cu privire la acest sacrament si la importanta lui în viata Bisericii si a societatii.

    Claudiu Dumea, Tu ești preot în veci, Iasi 2012, 284 p., 14x20, ISBN 978-606-578-056-9, 20 lei.

pr. Andrei Dumitrescu

Mai multe informatii

Autor Claudiu Dumea
Titlu Tu ești preot în veci
Editura Sapientia
Colecția Spiritualitate
An apariție 1 ian. 2012
Număr pagini 284
ISBN 978-606-578-056-9

Recenzii client

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Tu eşti preot în veci

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.