Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Program de lucru

8.30 AM - 16.00 PM

Transport gratuit

La comenzile peste 200 Lei

sapientia@itrc.ro

Primim comenzi si pe email

Telefon: 0754-826-814

Comandă online acum!

Coș cumpărături
coș
produs - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Subtotal
0,00 RON

Evenimente

 

Viaţa lui Isus

Plecând de la textul sacru, autorul ne prezintă activitatea și opera mântuitoare a lui Cristos dintr-o perspectivă istorică, făcând adesea referire la ultimele descoperiri de natură istorică și arheologică. Pe lângă aceste dovezi istorice, textul este însoțit de anumite comentarii și explicații care au ca scop facilitarea înțelegerii mesajului evanghelic.

 

Michel Remery, Tweeting cu Dumnezeu

Pr. Michel Remery, împreună cu o echipă de tineri între 17 și 30 de ani, a dezvoltat proiectul interactiv Tweeting cu Dumnezeu (#TwGOD). Realizând o strânsă integrare între mass-media moderne și cartea tipărită, acest proiect interactiv intenționează să-i ajute oamenii să descopere răspunsuri la întrebările lor despre credința catolică.

 

Gérard Rossé, Faptele Apostolilor: comentariu exegetic şi teologic

Cartea Faptele Apostolilor: comentariu exegetic şi teologic se prezintă ca un instrument de consultare de prim rang, care poate fi utilizat cu mult folos nu doar de specialiști, ci și de păstorii de suflete și de grupurile biblice. La urma urmei, acest comentariu poate îndeplini aceeași funcție pe care și-o stabilise și sfântul Luca la începutul Evangheliei sale: „ca să te convingi, preabunule Teofil, de temeinicia învățăturilor pe care le-ai primit” (Lc 1,4).

Articolele de la 1 la 5 din totalul de 9

per pagină
Pagină:
  1. 1
  2. 2